Ga naar de inhoud

Wat zegt de stem op straat?
Januari 2024 – Stadskantoor, binnenstad

Melding openbare ruimte

Ik ben Amir en ik vind buiten zijn heerlijk. Voor een mooie wandeling of om af te spreken in het park. Of om op een steiger ontspannen naar je dobbertje staren, in de hoop dat je een grote vis vangt. 

Maar soms loop je buiten letterlijk en figuurlijk tegen iets aan. Bijvoorbeeld losliggende tegels die heel vervelend zijn voor blinden of slechtzienden. Ouderen die kunnen uitglijden over bladeren. En er zijn mensen die met hun rolstoel of kinderwagen niet langs de fietsen kunnen die op de stoep geparkeerd staan.

Man man man, dat kan beter! Help je daar ook aan mee? Maak een melding op de website van de gemeente ‘s-Hertogenbosch of in de Buiten Beter app. Onze vrienden van de buitendienst komen dan in actie. De Buiten Beter app is te downloaden in jouw app store. 

Maak gerust een melding, maar vergeet niet dat we elkaar ook een handje kunnen helpen. Dan wordt Buiten pas echt Beter!

Beluister hier wat de praatpaal tegen de voorbijganger op straat zegt

Over ‘Melding openbare ruimte’

Maak jouw melding bij voorkeur via het online meldingsformulier. Klik hiervoor op onderstaande knop. Dit formulier stelt specifieke vragen, waardoor jouw melding meer informatie bevat.

Lukt het niet om jouw melding via het online meldingsformulier te maken? Dan kun je jouw melding ook via de BuitenBeter app of telefonisch aan gemeente ‘s-Hertogenbosch doorgeven. Het meldpunt is op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar via (073) 615 55 55. Wil je na deze tijd toch een medewerker spreken? Luister dan het bandje af en maak uw keuze.  

Je melding wordt binnen 24 uur toegevoegd aan de meldingenkaart van de gemeente. Je kunt hierop de actuele status van jouw melding bekijken. Gemeente ‘s-Hertogenbosch streeft ernaar jouw melding binnen 14 dagen af te handelen.

Aantal luisteraars op deze locatie: 1 6 8